Medicul Stanciu, operat de colegul Stăniloiu

935

Gheorghe Stanciu, medicul şef al Secţiei ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a fost supus unei intervenţii chirurgicale în urmă cu o săptămână. El s-a lăsat pe mâinile colegului său, medicul Mihail Stăniloiu, specialist în chirurgie maxilo-facială. Operaţia a fost dificilă, dar totul s-a derulat ca la carte.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se realizează intervenţii pentru care, de multe ori, gorjenii parcurg sute de kilometri până într-un centru universitar de renume. Cu toate acestea, medicii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul SJU rămân aici pentru a-şi rezolva problemele de sănătate. Un exemplu în acest sens este însuşi şeful Secţiei ORL, care a suferit o intervenţie chirurgicală săptămâna trecută. “Noi facem frecvent astfel de operaţii. Eu am avut o infecţie sinusală; totul a pornit de la un dinte netratat la timp. A fost o intervenţie dificilă, cu anestezie generală, dar evoluţia a fost ca la carte. Marţea trecută m-am operat şi deja mi-am reluat activitatea, am fost şi de gardă duminică”, a confirmat Gheorghe Stanciu, medic şef Secţia ORL.

“Se fac multe lucruri bune la Spitalul Judeţean”
Gheorghe Stanciu confirmă faptul că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se realizează multe intervenţii, însă ar mai fi nevoie de aparatură medicală performantă. “Lucrurile pozitive nu se mediatizează şi lumea nu ştie că la noi la spital se fac foarte multe lucruri bune. Avem şi medici buni, bine pregătiţi, dar am mai avea nevoie de aparatură performantă. Eu, spre exemplu, puteam să merg să mă operez în orice alt spital din ţară, pentru că am colegi peste tot, dar am preferat să rămân aici pentru că şi noi suntem foarte buni”, a declarat Stanciu.
Şi Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este mândru de performanţele medicilor şi speră că, odată cu decizia medicului Stanciu de a se opera la Târgu-Jiu, bolnavii să nu mai plece în alte oraşe pentru intervenţii. “Faptul că medicul şef al Secţiei ORL s-a operat aici, mergând pe mâna colegului său Stăniloiu, este un exemplu pentru noi toţi. Sper că oamenii să capete încredere şi să conştientizeze că şi aici se poate realiza un act medical de calitate. Noi facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă să se desfăşoare în condiţii optime, astfel încât pacienţii noştri să beneficieze de servicii medicale la fel de bune ca în marile spitale”, a mărturisit Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here