Medicii de familie au lansat o nouă petiţie online

448

Un grup de medici din care face parte şi preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) Gorj, Mihai Moisescu, a lansat, recent, o nouă petiţie online. Aceasta se numeşte „Pe banii mei, vreau contract de sănătate!”. Medicii speră ca petiţia lor să  acumuleze cât mai multe semnături, întrucât vine în sprijinul asiguraţilor.
Medicii de familie au lansat o nouă petiţie online.
Este vorba despre petiţia “Pe banii mei, vreau contract de sănătate”. În grupul de cadre medicale semnatare ale documentului se regăseşte şi preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, care îi invită pe toţi cetăţenii să o semneze. „Nu ştim care sunt serviciile asigurate, care sunt drepturile pe care le avem. Trebuie să ştim perfect pentru ce plătim asigurarea de sănătate. Tocmai de aceea, noi, un grup de medici, am iniţiat o petiţe online „Pe banii mei, vreau contract de sănătate”. Insist să o căutaţi şi să o semnaţi pentru că este o petiţie pentru noi toţi, pentru a şti pentru ce plătim banii pe care îi dăm pe asigurarea de sănătate”, mărturiseşte Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie din Gorj.

Cereţi contract de asigurări de sănătate!
Medicii îndeamnă populaţia să ceară elaborarea unui contract de asigurări de sănătate. „Dacă vreţi să ştiţi care vă sunt drepturile şi obligaţiile de asigurat în sistemul public de asigurări sociale de sănătate, dacă vreţi să ştiţi EXACT ce servicii vi se oferă în schimbul sumei pe care o plătiţi lunar sănătăţii, cereţi elaborarea contractului de asigurări!”, se arată în petiţia menţionată.
În doar 24 de ore de la lansare, petiţia „Pe banii mei, vreau contract de sănătate!” strânsese peste 150 de semnături, cele mai multe fiind din Arad, Constanţa, Bucureşti, Motru – Gorj şi alte localităţi.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here