Medicii care au promovat examenul de specialist pot ridica certificatele de la DSP

465

Medicii gorjeni care au promovat examenul de specialist din sesiunea octombrie 2012 şi au finalizat stagiul de rezidenţiat până pe data de 1 ianuarie 2013 au posibilitatea de a intra în posesia certificatelor de specialist. Acestea pot fi ridicate de la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Potrivit unui anunţ al Ministerului Sănătăţii, certificatele de specialist nu se mai află la sediul instituţiei, ele fiind trimise la DSP-uri conform opţiunilor exprimate de candidaţi. La Direcţia de Sănătate Publică Gorj, numai în cursul zilei de luni au venit patru certificate. „Au început să vină certificatele pentru medicii care au susţinut şi promovat examenul de specialist în toamna anului trecut. Luni au venit patru. Ministerul Sănătăţii trimite certificatele fie la DSP, fie la domiciliul medicului”, a menţionat Elena Piţian, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.
Trebuie precizat că medicii, medicii dentişti şi farmaciştii care au participat la examenul de specialist din 18 octombrie 2012 au primit rezultatele şapte zile mai târziu. Cei mai mulţi candidaţi înscrişi au fost în specialitatea medicină de familie. De asemenea, alte specialităţi disputate au fost diabetul zaharat, nutriţia şi bolile metabolice, medicină internă şi medicina muncii. Pentru sesiunea din acest an a examenului de specialist au fost aprobate noi tematici.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here