Meciul Pandurilor, supravegheat de polițiști din elicopter

516

Stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin pe care s-a disputat, joi seara, meciul de fotbal dintre echipele CS Lignitul Pandurii Târgu-Jiu şi Maccabi Tel Aviv, începând cu orele 21,00, a fos supravegheat de poliţişti din elicopter.
Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Mehedinţi, Gabriel Lică, a declarat, ieri, că măsura respectivă se impune întrucât traficul rutier este restricţionat în zonă pe durata desfăşurării competiţiei sportive.
“Sunt luate toate măsurile pentru fluidizarea circulaţiei rutiere pe arterele rutiere situate în vecinătatea perimetrului stadionului. Trebuie să prevenim ambuteiajele. Avem echipaje şi la sol care, de asemenea, participă la monitorizarea traficului şi care pot să intervină când sunt anunţaţi din elicopterul MAI de un eventual blocaj”, a precizat Lică.
Potrivit acestuia, echipajul elicopterului va desfăşura astfel de misiuni de combatere a principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere şi pe sectoarele drumurilor naţionale DN 6 şi DN 56A în intervalele orare cu trafic intens. Patrulele rutiere aflate pe cele două sectoare de drum vor fi sprijinite de către personalul elicopterului, care prin echipamentele din dotare va înregistra toate abaterile rutiere făcute de participanţii la trafic.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here