Matulevicius, la naţionala Lituaniei

533

Pandurii are un jucător trimis la loturile naţionale, Deivydas Matulevicius fiind acum la naţionala Lituaniei pentru meciul pe care aceasta îl dispută în preliminariile Campionatului European contra Elveţiei.
Pe lângă cele trei goluri reuşite pentru Pandurii, în această toamnă Matulevicius a punctat de două ori şi pentru echipa sa naţională. Din păcate, vârful baltic al Pandurilor a avut parte de o serie de probleme medicale ce l-au împiedicat să joace mai mult. Chiar şi acum, Matulevicius a plecat la naţională deşi în ultimele meciuri nu a evoluat la echipa de club. Matulevicius s-a accidentat la meciul cu Dinamo, când a părăsit eterenul încă din prima repriză, după ce s-a ciocnit de bară, şi nu a evoluat în meciurile cu Concordia şi FC Braşov. Rămâne de văzut dacă atacantul lituanian s-a refăcut 100% şi mai ales dacă el va reveni apt de la naţională în condiţiile în care Grigoraş nu se va putea baza la meciul cu FC Botoşani pe celălalt vârf, Roman, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Dacă Matulevicius va reveni cu probleme de la naţională, atunci pentru Grigoraş problemele sunt şi mai mari, el fiind nevoit fie să joace contra moldovenilor fără un vârf veritabil, fie să-l pună în această poziţie pe Shamsin, jucător care a salvat un punct pentru Pandurii în meciul cu Concordia, dar care nu a fost folosit niciun minut în partida de la Braşov.
În afara jocului oficial pe care Lituania îl are programat pe 15 noiembrie, în deplasare, contra Elveţiei, naţionala lui Matulevicius mai are programat şi un joc amical, tot în deplasare, cu Ucraina, pe 18 noiembrie.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here