Maşină de poliţie, tamponată în trafic

420

vlcsnap-2010-04-20-16h06m05s153Un poliţist de la Serviciul de Poliţie Rutieră a devenit, ieri, …accidentat.

Deşi meseria acestuia este tocmai de a avea grijă ca astfel de evenimente să nu se întâmple, sau să intervină atunci când totuşi au loc, de data aceasta a devenit victimă. Un alt participant la trafic a ieşit cu maşina pe contrasens şi a tamponat maşina Poliţiei.

Incidentul a avut loc ieri în jurul orei 13, în zona Pasarelei vlcsnap-2010-04-20-16h07m05s240din Târgu-Jiu. În eveniment au fost implicate trei autoturisme. Vinovat este şoferul unei dubiţe ce aparţine unei firme de materiale de construcţii.
Acesta nu s-a asigurat când a plecat de pe marginea drumului şi a ieşit în faţa unei maşini de teren. Conducătorul acesteia, pentru a-l evita, a tras stânga, a ieşit pe contrasens şi a izbit din plin o maşină de poliţie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pentru a evita, însă, ochii curioşilor, oamenii legii au grăbit procedurile care se fac în astfel de evenimente.
Cele trei maşini implicate au fost luate repede de la faţa locului, încercându-se evitarea inclusiv a presei. Cea care conducea maşina de poliţie, Adina Negru, nu a oferit declaraţii.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here