Marica nu vine la Pandurii!

518

După transferurile sonore din această vară, un alt nume important a fost vehiculat pentru ofensiva trupei din Gorj. Ciprian Marica, vârful care a avut o experienţă nefericită la Steaua în ultimul sezon, le-a aprins imaginaţia suporterilor noştri. Numele lui Marica a fost legat de Pandurii atât de presa centrală, cât şi de unele publicaţii locale. Cu toate acestea, preşedintele clubului, Narcis Răducan, a declarat că aducerea internaţionalului român nu a fost niciodată în cărţi. Cel mai probabil, salariul cerut de fostul atacant de la Vfb Stuttgart sau Getafe ar fi fost principalul impediment. Marica nu a reuşit niciun gol pentru Steaua, iar accidentările suferite l-au ţinut departe şi de turenul final din Franţa.
“E bine că m-aţi întrebat de Marica pentru că am ocazia să vă spun că nu am negociat cu Ciprian. Îmi este prieten şi îmi era la îndemână să-l contactez direct. Am considerat că este dificil să-l aducem în acest moment la echipă”, a precizat Narcis Răducan.
Răducan a mai spus că Pandurii stă bine în compartimentul ofensiv, chiar după vânzarea golgheterului Ioan Hora la Konyaspor. Cu George Ţucudean şi Valentin Alexandru în avanposturi este foarte puţin probabil ca la Tg-Jiu să mai sosească alt vârf de atac în această vară.
“Deja avem doi atacanţi extrem de buni şi orice ştire legată de Marica nu are niciun suport din partea noastră. N-aş vrea să ne facem reclamă pe spatele lui Ciprian. Este un jucător pe care îl respectăm foarte mult, a făcut multe pentru fotbalul românesc şi dacă îl vom dori cu adevărat, îl vom contacta”, a mai spus Răducan.
Marica este unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei naţionale, cu 25 de goluri.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here