Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu vin la alegerile din PSD Gorj

2274

Conducerea centrală a PSD va fi prezentă astăzi, la conferința de alegeri a social-democraților din județ. ,,Greii” PSD vor vizita lucrările de construcție a variantei de ocolire a orașului, anunță organizația într-un comunicat de presă. Investiția a început în 2014 și ar fi trebuit finalizată în 2016, dar nu este gata nici până în prezent.

Iată programul vizitei șefilor social-democrați:
Joi, 20.10.2022, va avea loc Conferința Județeană de Alegeri a Partidului Social Democrat -Filiala Gorj. Cu această ocazie, în județul Gorj va fi prezentă conducerea centrală a partidului, respectiv domnii Marcel CIOLACU- președinte PSD, Sorin GRINDEANU- prim-vicepreședinte PSD, și Paul STĂNESCU – secretar general PSD.
Programul zilei este următorul:
Ora 14 – Vizitarea șantierului variantei de ocolire a Municipiului Târgu-Jiu de către domnul Sorin GRINDEANU, ministrul Transporturilor.
Ora 17:00 – Lucrările Conferinței Județene de Alegeri a PSD Gorj- Riviera by Anna Events, Alea Digului5, Târgu-Jiu
Ora 19:00 – Conferința de presă -susținută de domnii Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu și Mihai Weber.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. Vizita de lucru a iubitului conducător,însoțit de membrii … Comitetului Central al partidului vor participa la alegerea…democratica a unicului candidat în înalta funcție de prezident a organizației . Alegerile vor avea loc în localul de casă al partidului, după care vor avea loc obisnuitele felicitări și urări de bine învingătorului din această grea dispută democratică. Masa și dansul vor avea loc în același decor obișnuit de ani de zile forurilor conducătoare. Pe perioada desfășurării transparentelor alegeri circulația auto și pietonala în zonă va fi restricționată pentru a nu perturba concentrarea aleșilor la dificila lor misiune de a supraveghea înfăptuirea democratică a alegerilor. Credem că după aceste alegeri partidul va avea aceileasi traiectorii precum cele avute după vizitele cu surle și trâmbițe ale predecesorilor acestei conduceri, ce acum sunt in anonimat.Le dorim succes uri multe în realizarea dezideratului de 15%. Organizațiile sătești, comunale, cele de femei , tineret și pensionari urmează să trimită felicitări aleșilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here