„Manţog şi Condescu, doi prefăcuţi”

670
ion-rautEste părerea purtătorului de cuvânt al PNL Gorj, Ion Răuţ. Acesta spune că de fapt, mini scandalul dintre cei doi, este în realitate unul regizat, pentru a distrage atenţia de la problemele reale ale mineritului gorjean.
„Sunt bombiţe de presă, menite să acopere subiectul principal, anume dispariţia cărbunelui de la EMS Motru. Manţog şi Condescu sunt doi prefăcuţi”. Răuţ recunoaşte însă, că pentru el, scandalul epurărilor politice din minerit pe care le invocă Condescu, i se pare foarte atractiv deoarece este trucat. „Cearta e cu atât mai interesant cu cât este una creată. Epurările politice au avut şi au loc în continuare în minerit.

Acestea s-au petrecut chiar şi la începutul anului, ianuarie-martie, când în SNLO au fost schimbaţi 20 de oameni. Iar acum, vedem că Marin Condescu s-a trezit dintr-un somn lung de 6 luni de zile. PNL salută trezirea lui Condescu din acest somn, şi speră să nu ascundă celălalt subiect, furtul de cărbune de la Motru”, afirma în final purtătorul de cuvânt al formaţiunii liberale.

Oana PALOŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here