Manciu, înlocuit de Boeriu pe motivul experienţei

493

Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj a suferit ieri o schimbare prin înlocuirea unuia dintre membri. Cel care a cerut schimbarea este chiar cel care l-a înlocuit pe fostul membru. Consilierii judeţeni gorjeni au votat înlocuirea lui Cătălin Manciu, director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, cu Marius Boeriu, director executiv al aceleiaşi Direcţii.

Cererea de înlocuire a venit din partea acestuia din urmă motivul fiind experienţa în domeniu. „Urmare adresei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj nr. 27422 din 29.11.200, dl. dr. Boeriu Marius Constantin – director executiv este reprezentantul DSP Gorj în Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Gorj care înlocuieşte astfel pe dl. dr. Manciu Cătălin, având în vedere experienţa necesară pentru a face parte din componenţa acestei comisii”, se arată în hârtia emisă de conducerea DSP Gorj către Consiliul Judeţean.

Totuşi o primă adresă emisă către DSP Gorj este cea din conducerea Comisiei respective care a cerut înlocuirea lui Manciu cu Boeriu, astfel că nu ar putea exista un motiv de discuţii aprinse între cei doi medici şi directori ai DSP Gorj.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here