Majorat de şapte stele pentru Andreea Dănărîcu, voluntara de la ISU Gorj

2508

Andreea Dănărîcu, tânăra care aproape refuză distracţiile pentru a salva vieţi şi a se pregăti pentru propriul viitor, a avut parte de cea mai frumoasă petrecere din viaţa ei. La sfârşitul săptămânii trecute, Andreea a sărbătorit majoratul, la un restaurant din Târgu-Jiu, alături fiindu-i familia, rudele, dar şi zeci de prieteni şi colegi. A fost o petrecere de neuitat!

Toţi părinţii se bucură de realizările copiilor lor, dar Marius şi Nadia Dănărîcu se pot mândri cu o fiică model. Andreea este, încă de anul trecut, voluntar la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj şi face parte din echipajul SMURD. Pentru a putea ajunge aici, Andreea a urmat un curs, timp de o lună, la Centrul Regional de Pregătire Oltenia din Craiova din cadrul ISU, unde a învăţat să acorde primul ajutor medical. De foarte multe ori, Andreea renunţă, de bună voie, la vacanţe alături de familie, alegând, în schimb, să lucreze cu colegii săi de la SMURD. Este pasionată de Medicină, nu ezită nicio clipă să-şi ajute semenii, dar îşi face timp şi pentru frăţiorul ei Ştefan, pe care îl iubeşte nespus, iar cu părinţii are o relaţie specială, fiind şi cei mai buni prieteni.

Petrecere de neuitat, la majorat
La sfârşitul săptămânii trecute, Andreea a sărbătorit majoratul, la un restaurant din Târgu-Jiu, alături fiindu-i familia, rudele, dar şi zeci de prieteni şi colegi. A fost o petrecere de zile mari, tinerii distrându-se de minune până în zorii zilei. Andreea a strălucit, la propriu, radiind de fericire. Cel mai emoţional moment a fost o proiecţie de fotografii care surprindeau secvenţe din viaţa lor din ultimii 18 ani. Invitaţii au savurat imaginile, după care i-au cântat “La mulţi ani!” sărbătoritei, timp în care aceasta se pregătea să sufle în lumânările de pe tort. Fiecare detaliu al petrecerii a fost minuţios pregătit de către Andreea şi părinţii săi, Marius şi Nadia, iar rezultatul a fost unul pe măsură, majoratul tinerei fiind de neuitat.
Andreea Dănărîcu este elevă la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu-Jiu, unul dintre cele mai bune licee din judeţul Gorj, iar după bacalaureat va susţine examenul de admitere la Universitatea de Medicină.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here