Măicăneanu se pregăteşte cu Filiaşi

4369

Atacantul gorjean Iulian Măicăneanu (20 de ani) este aproape de un transfer la CSO Filiaşi. După o accidentare care l-a ţinut departe de gazon, tânărul fotbalist poate începe o nouă aventură în fotbalul autohton. Măicăneanu are permisiunea Pandurilor să negocieze cu formaţiile care îl doresc şi cel mai probabil va semna cu echipa pregătită de Mario Găman. Jucătorul a efectutat, săptămâna trecută, primul antrenament sub comanda tehnicianului gorjean.Iulian a declarat că se simte bine după problemele fizice avute, care l-au ţinut aproape un an departe de gazon.,,Ținând cont de accidentarea pe care am avut-o, pot să zic că sunt foarte bine fizic, cât şi psihic. Chiar abia aşteptam să reiau antrenamentele colective. Sunt conștient că pentru a ajunge la forma mea maximă trebuie să muncesc foarte mult, dar sunt sigur că pot, şi o s-o fac cu zâmbetul pe buze”, a declarat Măicăneanu pentru Cotidianul Gorjeanul.,,Mă bucur că au rămas majoritatea jucătorilor din vechea gardă, dar şi că avem jucători tineri în preajma noastră.
Avem 27 de jucători, dar sperăm să ajungem la 22-24, să configurăm lotul pentru sezonul ce va urma”, a declarat antrenorul Mario Găman pentru Gazeta de Sud.
Lotul lui CSO Filiaşi de la reunire:
-portari: Ovidiu Jianu, Vlad Bosnea;
-fundaşi: Cosmin Calu, Aurel Lupu, Eduard Dina, Robert Dănescu, Ionuţ Tătaru, Mihai Nicola, Dragoş Gîrcă, Ionuţ Rupă;
-mijlocaşi: Alex Armăşelu, Răzvan Vulpe, Sabin Lupu, Cristian Poiană, Marius Duriţă, Dragoş Săulescu, Andrei Vaştag, Alberto Negreţ, Ion Creţu, Răzvan Vespe, Vlăduţ Buţurcă, Marius Chirilă, Andrei Militaru;
-atacanţi: Iulian Măicăneanu, Ştefan Pîrvuleasa, Alex Fotescu.
Măicăneanu debuta în august 2018, cu gol, pentru echipa mare a Pandurilor. Atacantul marca în victoria de la Aerostar Bacău, scor 0-1.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here