Luis Popa, înlocuit de Ion Pătraşcu, în funcţia de director al Polaris Târgu-Jiu

2796

Din data de 10 martie, punctele de lucru de la Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu ale societăţii Polaris M Holding au un nou director. Ion Pătrăşcu este numele înlocuitorului lui Luis Popa, care a fost avansat în funcţia de administrator în cadrul societăţii.

Punctele de lucru ale Polaris M Holding de la Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu au de circa două săptămâni o nouă conducere în persoana lui Ion Pătraşcu. Vechiul şef al Polaris Târgu-Jiu a fost avansat în funcţie de către conducerea de la Constanţa a societăţii. Luis Popa, fostul director al punctului de lucru de la Târgu-Jiu, cel care a ocupat funcţia de conducere în ultimii ani, a fost numit administrator în cadrul Polaris M Holding, el ocupându-se de acum încolo de toate punctele de lucru din ţară, acolo unde va fi chemat, alături de ceilalţi administratori ai societăţii.
patrascu ionContactat telefonic, noul director, spune că are o experienţă de 30 de ani în activităţile de salubrizare şi oricum era locţiitorul lui Luis Popa la cârma unităţii de la Târgu-Jiu atunci când era necesar. “Din data de 10 martie ocup funcţia de director al punctelor de la lucru de la Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu. Până a ocupa noul post, eram locţiitorului lui Luis Popa atunci când era nevoie, astfel că a fost un lucru normal ca odată cu avansarea fostului director, eu să îi preiau atribuţiile. Până a fi numit director, mă ocupam de partea de salubrizare tot la punctul de lucru de la Târgu-Jiu al societăţii. Am o experienţă de 30 de ani în activitatea de salubrizare, astfel că tind să cred că voi conduce aşa cum trebuie unitatea. Referitor la fostul director, Luis Popa, el este încă aici, însă a fost numit administrator al societăţii Polaris M Holding, urmând să se ocupe de mai multe puncte din ţară şi să se deplaseze acolo unde va fi solicitat”, a declarat noul şef de la Târgu-Jiu al societăţii Polaris M Holding, Ion Pătraşcu.
Polaris M Holding şi-a deschis punct de lucru la Târgu-Jiu încă din anul 2007, când a câştigat licitaţia cu Primăria Municipiului pentru serviciul de colectare şi transport deşeuri municipale. De asemenea, din februarie 2014, Polaris M Holding a semnat cu Primăria oraşului Bumbeşti-Jiu contractul de salubrizare pentru activităţile de colectare, transport şi depozitare a deşeurilor din acest oraş.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here