Lucrătorilor de la GDF Suez li s-a terminat vopseaua! ,,Bomba”, lăsată nemarcată, în exteriorul Liceului Teologic din Târgu-Jiu

2645

Lucrările efectuate de un grup de angajați ai GDF Suez la Târgu-Jiu, mai exact la intrarea în Liceul Teologic din municipiu, nu doar lasă de dorit, ci pune chiar în pericol viața, atât a elevilor unității de învățământ, cât și a locatarilor de la blocurile din preajma școlii în cauză. Mai exact, mutarea contoarelor de gaz din incinta școlii în exteriorul acesteia, lucrare finalizată cu câteva zile în urmă, a fost lăsată neterminată, deoarece reprezentanții operatorului de gaze nu au mai avut vopsea galbenă să marcheze conducta de gaze. Lovirea conductei nemarcate, de un șofer neatent, de exemplu, poate provoca oricând o catastrofă.

Locatarii de la blocurile situate în apropierea Liceului Teologic din Târgu-Jiu au semnalat Gorjeanul că echipa de la gaze, care s-a ocupat de mutarea contoarelor în exteriorul gardului școlii, și-a făcut treaba pe jumătate. Mai exact, au vopsit în galben doar o bucățică din conducta groasă de gaze pe care se află contoarele, lăsând-o nemarcată în rest, asta deși există obligații legale în acest sens. Procedura te face să râzi la prima vedere, apoi însă te îngrijorează, deoarece strada care dă spre Piața Mică este intens circulată, și oricând țeava, care pare una banală, poate fi lovită. Locatarii cer GDF Suez să revină la locul lucrării și să termine ce au început, în caz contrar pun ei mână de la mână bani ca să cumpere o cutie de vopsea ca să marcheze țeava de gaze.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Nu mai aveti ce scrie..ce pericol public este o teava nevopsita.Sunt lucruri mai de interes de relatat….probleme economico-sociale,migratia tinerilor etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here