Lucrări de reparații de peste 540.000 de lei, la Centrul Militar Județean Gorj

1217

Consiliul Județean Gorj informează faptul că în luna ianuarie a acestui an au fost demarate o serie de lucrări de reparații la Centrul Militar Județean, investiție care urmează să se finalizeze în luna august.

Lucrările de reparații curente la Centrul Militar Județean Gorj au fost demarate în luna ianuarie a anului curent și până la această dată s-au realizat: hidroizolarea interioară, finisajele interioare (tencuire, gletuire etc.), placări interioare cu gresie, zugrăveli și demontare sobe din plăci de ceramică.
Clădirea în care funcționează Centrul Militar Județean Gorj este obiect de patrimoniu, fiind inclusă în Lista monumentelor istorice la poziția nr. 115, cod GJ-II-m-B-09183. Principalele categorii de lucrări ce se execută în cadrul obiectivului sunt: hidroizolarea interioară a subsolului; finisaje interioare (tencuire, gletuire etc.); tencuieli exterioare la fațade; placaje interioare cu plăci de gresie; zugrăveli și vopsitorii; pardoseli din lemn montate pe o placă suport din beton; lăcuirea parchetului; înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie din lemn stratificat; reparații coșuri de fum; reparații șarpantă și învelitoare; glafuri din lemn stratificat; demontare sobe din plăci de ceramică; pardoseli din plăci de gresie ceramică; reparații învelitoare din țiglă; jgheaburi și burlane din tablă. Valoarea contractată a lucrărilor de execuție este de 540.738,11 de lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată din bugetul propriu al județului Gorj. Termenul de finalizare și recepționare a lucrărilor de reparații este estimat pentru luna august a acestui an.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here