Louis Darby: „E onorant să fiu în All Star Game, dar mai important e să fim în play-off”

572

Louis Darby este jucătorul cu cea mai constantă evoluție în echipa gorjeană încă de la prima participare în Liga Națională de Baschet masculin, iar evoluțiile sale sunt apreciate de toți iubitorii baschetului din România, dovadă fiind faptul că este din nou în prim-planul votului pentru All Star Game. Totuși, Darby pune calificarea echipei în play-off pe primul plan.
Reporter: Ești din nou în top la votul publicului pentru All Star Game.
Louis Darby: Nu știam. E onorant pentru mine să fiu în top pentru All Star Game, dar pentru noi e foarte important să fim în top în play-off, să fim în poziția de a câștiga în acest foarte important meci.
Rep.: Cum vezi meciul cu Steaua?
L.D.: Este un meci foarte important pentru noi, ca oricare alt joc pentru că sunt echipe foarte apropiate valoric, sunt 3-4 echipe foarte apropiate. Fiecare poate câștiga, fiecare poate pierde și noi ne dorim foarte mult să câștigăm meciul din acest weekend. Este un meci dificil, au jucători cu experiență mare, își doresc mult să joace în play-off. Trebuie să fim concentrați și pregătiți să luptăm din greu în acest meci, va fi un meci foarte intens.
Rep.: Vei rămâne la Energia și în sezonul următor?
L.D.: În acest moment nu știu, vom vedea ce se va întâmpla. Eu sunt concentrat pe acest sezon. Vreau să îmi fac bine treaba și să mergem în play-off.
Rep.: Care sunt șansele Energiei de a merge în play-off?
L.D.:Cred că avem o șansă mare de a prinde play-off-ul. Suntem încrezători în noi.
Cristi Constantinescu         

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here