Locuri de muncă vacante în Gorj

637

locuriAgenţia Judeţeană pentru Ocupare şi Formare Profesională Gorj oferă, pentru această săptămână, un număr de 127 de locuri de muncă, majoritatea pentru persoanele fără studii superioare. Astfel, persoanele fără studii superioare, dar care au absolvit un liceu de specialitate sau o şcoală profesională au la dispoziţie posturi vacante de lucrător gestionar, muncitor necalificat la demolări clădiri, zidărie, faianţă, gresie şi parchet, agent securitate, bucătar, lăcătuş mecanic, electrician de întreţinere şi reparaţii, muncitor necalificat în mine şi cariere, mecanic auto, tâmplar universal, cosmetician, coafor, ospătar,etc.

Persoanele cu studii superioare nu sunt la mare căutare, acestea având la dispoziţie un număr de doar 13 posturi vacante – consilier juridic, contabil, arhitect clădiri, auditor intern, desenator, manager proiect, inginer căi ferate, drumuri şi poduri, inginer economist, inginer instalaţii pentru construcţii şi inginer topograf. Din păcate, pentru tinerii absolvenţi de studii superioare nu este disponibil niciun loc de muncă. Asta în condiţiile în care AJOFM Gorj nu dispune nici de subvenţiile acordate de stat acestei categorii.

Toţi cei interesaţi pot afla mai multe detalii despre locurile de muncă vacante de la sediul AJOFM din str. Lt. Col. Dumitru Petrescu, nr.1, la numărul de telefon 0253/213824 sau pe www. gorj.anofm.ro.
I.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here