Lipsa vestei reflectorizante i-a adus moartea

402

acc crasna (1)Un târgujian în vârstă de 56 de ani şi-a pierdut viaţa luni seara după ce a fost implicat într-un accident rutier. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate dar, cu toate eforturile medicilor, acesta a decedat.

Nefericitul eveniment a avut loc în jurul orei 21.10, luni seara, în cartierul Iezureni. Ştefn D., de 44 de ani, din Bumbeşti-Jiu, se afla la volanul unui autoturism când l-a acroşat pe târgujianul aflat pe bicicletă. Acesta mergea în aceeaşi direcţie. Cel care a anunţat Poliţia a fost chiar şoferul, speriat de cele întâmplate. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Municipal care, cu ocazia primelor cercetări efectuate la faţa locului, a constatat că Ştefan D., în timp ce conducea autoturismul din direcţia Târgu-Jiu către Bumbeşti-Jiu, l-a acroşat pe Dorel M., de 56 ani, din municipiu, care se deplasa cu bicicleta în aceeaşi direcţie, fără a purta articole de îmbrăcăminte cu elemente fluorescent – reflectorizante”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

A decedat la spital

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean. Starea sa, însă, era una foarte gravă aşa că, ulterior, a decedat. Şoferul a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, constatându-se faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice. „Din primele cercetări se pare că biciclistul, care nu era semnalizat prin nimic, a fost acroşat de către maşină, agăţat mai mult. Continuăm cercetările”, a mai spus Tică. Lipsa unei veste reflectorizante pe timp de noapte transformă bicicliştii în victimele unor accidente de circulaţie. Vă reamintim că un accident asemănător a avut loc şi în luna iulie a.c. când un tânăr în vârstă de numai 20 de ani, care se afla pe o bicicletă, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui autoturism.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here