Lider PSD Gorj: Alegerile, mai importante decât sănătatea și siguranța românilor

2231

Tot mai mulți politicieni cer ca alegerile parlamentare din 6 decembrie să fie amânate din cauza exploziei de cazuri de Covid-19.
Liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, spune că Guvernul Orban demonstrează, în fiecare zi, că nu este capabil să gestioneze nici criza economică și nici criza din sănătate. „Încăpățânarea liberalilor de a organiza alegerile locale în plină epidemie ne-a adus în situația gravă de astăzi, când evoluția îmbolnăvirilor cauzate de răspândirea virusului Covid-19 devine din ce în ce mai îngrijorătoare”, spune Weber.
Parlamentarul de Gorj mai afirmă că „Iohannis și Guvernul său” își doresc alegeri, în continuare, „indiferent de consecințe”.
„Dialogul este doar mimat, pentru că agenda PNL este total diferită de agenda românilor! Agenda Dreptei Unite sunt alegerile parlamentare, cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă distrugerea României”, a mai punctat liderul PSD Gorj.
Guvernul PNL a stabilit ca data alegerilor parlamentare să fie 6 decembrie 2020. Numai că, la finalul lunii septembrie, judecătorii Curții Constituționale au decis că Parlamentul este cel care trebuie să hotărască data scrutinului.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here