Licitație de peste un milion de euro la CE Oltenia

2037

Complexul Energetic Oltenia organizează o licitație deschisă pentru închiriere autovehicule de transport marfă cu șofer. Contractul este împărțit în 12 loturi, valoarea estimată a licitației fiind de peste 5,2 milioane de lei fără TVA.

Potrivit CE Oltenia, „prin contractarea acestor tipuri de servicii ce privesc închirierea de vehicule de transport marfă cu şofer se va asigura aprovizionarea continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transportul pentru reparaţii a pieselor agabaritice și a diferitelor subansamble, evacuarea de materiale din cariere, mentenanța din cariere și continuarea funcționarii corespunzătoare a activității miniere de producție, transportul bazei materiale, la punctele de lucru în cadrul programului de lucru zilnic desfăşurat în 1-2 schimburi/zi, 5-7 zile/săptămână”.
Serviciile vor fi prestate în baza unui program de lucru, stabilit în funcție de volumul de lucrări și de necesarul de aprovizionare cu materiale și piese de schimb din carieră și alte puncte de lucru. Acordul-cadru se va încheia pe o perioadă de 14 luni. Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 17 mai, pentru toate loturile.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here