Licitație de milioane de euro la CE Oltenia

1877

La început de an, Complexul Energetic Oltenia organizează o licitație de peste 2,5 milioane de euro. Banii vor ajunge în conturile prestatorilor de servicii, compania intenționând să încheie un acord-cadru pe 2 ani, pentru închiriere vehicule de transport marfă cu șofer.
„Prin contractarea acestor servicii cu caracter de regularitate se va asigura buna desfășurare a activității de aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, în condiții grele de drum și teren accidentat”, potrivit caietului de sarcini.
Contractul este împărțit în șase loturi, utilajele urmând a ajunge în UMC-urile Roșia-Peșteana, Rovinari, Jilț, Motru, UPRUM Rovinari și în Cariera Husnicioara.
Valoarea totală estimată a acordului-cadru este de 13.384.468 lei, fără TVA.
An de an, compania energetică pune la bătaie milioane de euro pentru pază, reparații sau închirieri de vehicule.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here