Leacuri naturale pentru osteocondroză

872
Apărând, în general, între 4 şi 12 ani, osteocondritele afectează mai ales băieţii. Ele sunt cauzate de precaritatea circulaţiei sangvine în timpul procesului de creştere şi sunt agravate de accidente sau lezări cauzate de o activitate sportivă. Ele afecteaza de cele mai multe ori articulaţia genunchiului, a gleznei, a şoldului. Atunci când afectează vertebrele, sunt grupate sub denumirea de osteodistrofii de creştere. Dacă fragmentul osos afectat cade în cavitatea articulară, el poate provoca o artroză precoce.

Fiul meu a fost afectat de această boală. Pe lângă tratamentele medicamentoase, am încercat şi metodele naturale. Acestea au avut foarte mult succes. Chiar dacă boala este avansată, ajută dieta cu orez. Ea durează 42 de zile, dar nu-i deloc împovărătoare şi e foarte eficientă.
– Şase borcane de jumătate de litru se numerotează şi în fiecare dintre ele se pun câte două linguri de orez bine ales. Orezul se acoperă cu apă, borcanele se acoperă cu tifon (contra prafului). Peste 24 ore se varsă apa din borcanul 1. Orezul se pune într-o cratiţă şi se toarnă peste el 0.5 l de uncrop (n.r. apă clocotită). Se fierbe numai 5 minute. Orezul trebuie consumat. După acest dejun nu se mănâncă şi nu se bea nimic patru ore, până la următoarea masă.
– În borcanul nr. 1 se pun din nou două linguri de orez, se toarnă peste el apă, se aranjează după borcanul nr. 6. În celelalte borcane, apa se schimbă, repetându-se aceeaşi procedură în fiecare zi. A doua zi aceeaşi procedură se face cu conţinutul borcanului nr. 2. Şi tot aşa şase săptămâni. Succes!
Georgeta MARII, Târgu-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here