Laurențiu Diaconescu a promovat examenul pentru șefia DGASPC Gorj

1408

Marți, 3 iulie 2018, la sediul ANFP din Bucureşti, a avut loc concursul pentru ocuparea postului de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Laurenţiu Diaconescu a susţinut proba scrisă, pe care a promovat-o cu 79,2, iar la interviu a obţinut un punctaj de 77,2, fiind declarat admis.

Laurenţiu Diaconescu lucrează de peste douăzeci de ani în cadrul DGASPC Gorj. De un an se află la conducerea instituţiei, fiind director adjunct din iunie 2017 până în luna septembrie, iar de atunci a ocupat funcţia de director general interimar.

Postul de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a fost scos la concurs. Trei persoane s-au înscris la concurs, un dosar fiind incomplet, motiv pentru care a fost respins candidatul; un alt participant nu s-a prezentat la proba scrisă, iar Laurențiu Diaconescu a reușit să promoveze cu 79,2 puncte proba scrisă și 77,2 puncte interviul. Astfel, acesta a fost declarat admis, rămânând la conducerea DGASPC Gorj cu acte în regulă. “Nu a fost ușor, dimpotrivă, a fost un examen greu, dar am reușit să trec cu bine peste această provocare. Mă bucur că voi putea să continui proiectele demarate la nivelul Direcției, în ultimul an!”, a declarat Diaconescu.

Laurențiu Diaconescu s-a angajat la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj în anul 1998, pe postul de consilier juridic debutant. După o perioadă de 5 ani a fost numit şef serviciu juridic.  Din ianuarie 2005 a fost numit director adjunct Strategii, Programe, Proiecte şi Resurse umane, pe o perioadă de 10 ani. De la 1 ianuarie 2013 a ocupat funcţia de şef Serviciu Adopţii şi Postadopţii, iar din vara anului 2017 se află la conducerea DGASPC.
Minodora Sucea

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here