Laurenţiu Diaconescu a preluat şefia DGASPC Gorj

986

La trei luni după ce a fost numit director adjunct interimar al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, juristul Laurenţiu Diaconescu a urcat încă o treaptă în cadrul instituţiei. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, l-a nominalizat pe Diaconescu pentru funcţia de director general interimar al DGASPC Gorj. Consilierii judeţeni au fost de acord cu propunerea preşedintelui.

Laurenţiu Diaconescu este noul director general al DGASPC Gorj, înlocuindu-l astfel pe Dumitru Cotrună, care a fost mutat definitiv pe funcția publică de execuție de consilier, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Biroului strategii, programe, proiecte în domeniul asistenței sociale și relația cu ONG-urile din aparatul propriu al aceleiași instituții publice, începând cu data de 29.09.2017. „Nu este o surpriză pentru mine, pentru că activitatea mea de 20 de ani în această instituţie m-a recomandat, cum poate i-ar fi recomandat şi pe alţii. Mă voi prezenta şi la concurs, dacă îmi voi dovedi mie, în această perioadă de interimat, că fac ce mai este de făcut. Mai sunt servicii de licenţiat; sunt foarte multe lucruri de făcut în această perioadă. O organigramă mai bună, reducerea cheltuielilor şi altele”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, directorul general interimar al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.
Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a precizat că l-a nominalizat pe Laurenţiu Diaconescu întrucât este implicat în activităţi care trebuie să continue. „Activitatea la DGASPC trebuie să continue. El este implicat în acest proces de licenţiere. Până la organizarea concursului l-am nominalizat pe el pentru că se implică şi lucrurile merg pe făgaşul normal. În termen de minim 60 de zile va avea loc concursul pentru postul de director general, în funcţie şi de avizele care ne sunt necesare de la ANFP Bucureşti”, a menţionat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj este instituţie publică cu personalitate juridică, înfiinţată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj, ce realizează la nivelul judeţului măsurile de asistenţă socială în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap, precum şi a oricăror persoane aflate în nevoie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here