Lansare de album pentru Valentin Sanfira

1710

Valentin Sanfira, îndrăgitul solist al Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”, şi-a lansat cel mai recent album între prieteni, duminică, 19 iunie, la Târgu-Jiu, în zona mall-ului. Alături de celebrul interpret de muzică populară, s-au aflat şi buni prieteni solişti ai acestuia, care le-au oferit sutelor de târgujieni de toate vârstele prezenţi un adevărat spectacol de folclor autentic: Neta Soare, Nina Predescu, Victoriţa Lăcătuşu, Alina Lăcătuşu, Irina Zoican şi Delia Barbu.
lansare1Cel mai proaspăt album al lui Sanfira care cuprinde melodii deosebit de apreciate de iubitorii de muzică populară se numeşte “Când două inimi de unesc”. Piesa care dă şi numele albumului a beneficiat şi de un videoclip ce a fost lansat luna trecută. Pentru noul videoclip, Valentin Sanfira i-a avut alături pe minunaţii dansatori ai Ansamblului “Doina Gorjului”.

lansare2 Videoclipul pentru piesa “Când două inimi se unesc” a adunat deja pe Youtube peste 63.000 de vizualizări şi peste 350 de aprecieri de la iubitorii de muzică populară. Totodată, pe pagina de Facebook, îndrăgitul interpret a primit numeroase comentarii din partea fanilor pentru noul succes, atât pentru album, cât şi pentru videoclipul piesei.
I.M.

lansare4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here