La volan sub influența alcoolului

526

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Brăneşti, a fost depistat, duminică, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Brăneşti, având o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Orăşenesc Turceni, însă a refuzat să fie testat.
”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Alți doi șoferi din Gorj sunt cercetați, după ce în weekend au condus sub influența băuturilor alcoolice. Un bărbat de 60 de ani, din Bumbești-Pițic, avea o concentrație de 0,87 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
”De asemenea, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Urdari au depistat în trafic pe DC Fărcășești, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comună, ce emana halenă alcoolică și care a refuzat testarea cu alcooltestul, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În aceste cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a mai declarat Andrei Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here