La Universitatea “Constantin Brâncuşi” – Balul Bobocilor, un spectacol în stil studenţesc

804

bal boboci (2)Sala Sporturilor din Târgu – Jiu a fost neîncăpătoare miercuri seara, tinerii înghesuindu-se să participe la Balul Bobocilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi”.

Pe scenă au urcat mai multe trupe de muzică dar şi cele şase participante, care au făcut show.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Studenților din Universitatea “Constantin Brâncuși”, (ASUCB) în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea ”Constantin Brâncuși” (LSUCB) și Universitatea ”Constantin Brâncuși”, la Sala Sporturilor din Târgu – Jiu. Câteva sute de tineri au dat năvală să vadă fetele care participă în cursa pentru titlul de Miss Boboc, dar şi restul spectacolului, care a fost destul de variat. Organizatorii au încercat să satisfacă toate preferinţele, astfel că, pe lângă probele din concurs, au existat şi momente haioase, o prezentare de modă, multă muzică şi o tombolă cu premii pentru norocoşii din public.
Probe buclucaşe
bal boboci (5)Moderatorul evenimentului a fost Cristi Nanu, un cunoscut realizator de emisiuni de radio. Acesta a fost, practic, gazda concurentelor care, mai cu emoţii, mai cu inima în dinţi, au urcat pe scenă şi au încercat, pe cât posibil, să convingă juriul şi publicul că sunt cea mai bună alegere. În cadrul primei probe tinerele au trebuit să se prezinte, acestea fiind studente în anul I la diferite facultăţi şi specializări ale Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu – Jiu. A doua probă a fost cea de creativitate, în care imaginaţia şi prezenţa de spirit a fetelor au fost puse la încercare. Astfel, concurentele au întruchipat fie un jucător de fotbal, o mumie, o divă pe o plajă îndepărtată, o balerină din Sadova sau alte persoanje închipuite de ele. La această probă, hazul şi roiginalitatea au fost cele care şi-au spus cuvântul.
Juriu ales pe sprânceană
Tinerele au trecut, de asemenea, şi prin proba rochiilor de seară, concursul de cultură generală şi proba surpriză. Juriul a fost format din reprezentanți ai UCB, ai sponsorilor, precum și ai Agenției de modeling Vogue și ai salonului de frumusețe Qeen Studio, va alege fericita câștigătoare a titlului Miss Boboc și va acorda locul I, II și III. Titlul de Miss popularitate a fost acordat de către public.
bal boboci (7)Premii substanţiale pentru participante
Primul loc a fost ocupat de către Elena Larisa Crăete – studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice, locul II de către Andreea Alexandra Odaru – Facultatea de Ştiinţe Juridice şi locul III – Maria Avram, de la Facultatea de Ştiinţe Economice. Titlul de Miss Popularitate i-a revenit tot Elenei Larisa Crăete. Primele trei locuri au primit rucsacuri, tricouri, CD-uri musicale, agende şi carnete. De asemenea, fetele au primit rochiile de seară pe care le-au purtat în cadrul concursului şi care sunt de la firma “Roka”, iar agenţia de modele “Vogue”, care a fost reprezentată şi în juriu, a oferit primelor trei clasate un curs de trei luni de zile, de modeling, în valoare de 300 lei. Club “Denis Gym” a oferit, pentru toate participantele, un abonament de o lună la sala de fitness din sediul Casei de Cultură a Sindicatelor şi la sala “Body scream style”. Prima clasată va beneficia şi de un fotobook în valoare de 500 de euro, a doua clasată de un fotobook în valoare de 400 de euro, iar cea de-a treia clasată – în valoare de 300 de euro. Nici restul participantelor nu au fost uitate, beneficiind, la fel, de câte un fotobook în valoare de 200 de euro.
Fly Project a cântat pentru tinerii gorjeni
Sponsorul oficial al evenimentului este Sucursala Companiei de Telefonie Mobila Orange, Orange- PrePay Vâlcea. Distracţia a fost asigurată, pe lângă trupele de muzică locale, şi de trupa Fly Project, care a fost aşteptată cu bucurie de toţi studenţii. Bobocii şi-au făcut “intrarea” cum nu se putea mai bine, aşa cum le stă bine tinerilor, prin distracţie şi voie bună.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here