La Spitalul Rovinari s-au finalizat pregătirile pentru iarnă

534

Răcirea simţitoare a vremii şi apropierea sezonului rece i-a determinat pe managerii unităţilor sanitare din judeţul nostru să înceapă pregătirile pentru iarnă. Au fost făcute reviziile tehnice la centralele termice ale spitalelor, iar la unităţile unde hrana pacienţilor se prepară în bucătăriile proprii se fac provizii alimentare. La Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari s-au finalizat pregătirile pentru iarnă.

Managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari nu a vrut să fie prins pe picior greşit de instalarea sezonului rece, astfel că pregătirile pentru iarnă s-au făcut din timp. „Noi am finalizat pregătirile pentru iarnă. La centrala termică s-au făcut ultimele revizii pentru încălzire, fiind efectuate şi probele necesare; centrala noastră este pe gaze, factura lunară estimăm să se ridice la 400 milioane lei vechi lunar”, confirmă managerul Robert Calotescu.

Cămara spitalului, asigurată
La spitalul din Rovinari, ca în fiecare toamnă, pregătirile pentru sezonul rece sunt o preocupare importantă pentru conducere. Asigurarea hranei pacienţilor îl preocupă pe managerul unităţii, cu atât mai mult cu cât preparatele se gătesc în bucătăria spitalului. Din fericire, stocul de alimente s-a făcut, cămara fiind asigurată. „Am făcut şi stocul de alimente pentru cămara de iarnă. S-au făcut achiziţiile necesare, s-au semnat contractele pentru aprovizionarea pe timpul iernii. Pacienţii noştri sunt mulţumiţi de hrana pe care o primesc în spital; preparatele sunt gătite în bucătăria noastră şi chiar sunt de calitate”, a menţionat Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
Trebuie menţionat faptul că pregătiri de iarnă s-au făcut şi încă se mai fac şi în celelalte spitale de pe raza judeţului nostru.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here