La Spitalul Județean, Opt candidați pe postul de asistent medical la Cabinetul de Medicina Muncii

996

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical principal Cabinet Medicina Muncii. Înscrierile s-au finalizat, opt persoane fiind admise după selecția dosarelor. Acestea vor susține testul grilă în data de 23 mai, interviul fiind programat pe 26 mai.

Posturile scoase la concurs de către Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu sunt dorite de tot mai multe persoane. Astfel, pentru postul de asistent medical principal Cabinet Medicina Muncii s-au înscris nu mai puțin de opt persoane. Conform calendarului de concurs, acestea vor susține proba scrisă (testul grilă) în data de 23 mai, interviul fiind programat pe 26 mai. De asemenea, pentru postul vacant de asistent medical principal Laborator Analize Medicale s-au înscris trei persoane, care pe 31 mai 2016, ora 09.00, vor susține proba scrisă – test grilă – sala de şedinţă, etajul 6, iar pe 3 iunie 2016, ora 09.00, interviul, în sala de şedinţă, etajul 6.

Zece dosare, depuse pentru postul de îngrijitoare
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitoare Ambulatoriu integrat spitalului. Nu mai puțin de opt persoane au fost admise, în urma selecției dosarelor. Pe data de 8 iunie 2016, ora 09.00 cele 10 candidate vor susține proba scrisă – test grilă – sala de şedinţă, etajul 6, iar pe 13 iunie 2016, ora 09.00, interviul, tot în sala de şedinţă de la etajul 6 al SJU. Angajările continuă la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în următoarele zile urmând a fi scoase la concurs noi posturi.
Minodora Sucea

2 COMENTARII

  1. Nu va mai inscrieti la examene ca sunt aranjate inainte sa fie scoase la concurs,primul pas este sa merge.ti la manager sa va dea avizul favorabil si dupa aia la Cj.sunt luate posturile numai de soti/sotiile angajatiilor sau cei care provin din Amantalcurile sefilor.hai ma ce dracu…..nu se poate asa cevaDNAAAAAAAAAAAAAAAAAA Doarme

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here