La Rânca se schiază şi în acest week-end

502

Iubitorii sporturilor de iarnă au, încă, ocazia de a schia şi a se da cu sania, la Rânca. Pârtia M1, din centrul staţiunii îndeplineşte condiţiile necesare pentru practicarea acestor sporturi. Dacă temperaturile nu vor creşte foarte mult, probabil se va putea schia şi pe alte pârtii de la Rânca.

Primăvara şi-a intrat în drepturi în Gorj, însă în staţiunea montană Rânca se poate spune că iarna nu şi-a făcut bagajele. Stratul de zăpadă, deşi nu este mare, încă le mai permite iubitorilor sporturilor de iarnă să se bucure de câteva ore bune de schi sau săniuş. În acest sfârşit de săptămână se va schia la Rânca, spre bucuria celor care vor urca în staţiune. „În week-end se va schia cel puţin pe pârtia M 1 şi, în funcţie de evoluţia temperaturii, poate şi pe restul pârtiilor”, confirmă Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Salvamontiştii vor fi la datorie şi vor interveni prompt, dacă vor fi solicitaţi. Dacă temperaturile nu vor creşte foarte mult în următoarele zile, este posibil ca şi week-end-ul următor să se poată schia pe pârtia din centrul staţiunii montane Rânca.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here