La iniţiativa directorului Cotrună, DGASPC distribuie sute de pachete beneficiarilor din sistem

584

Dumitru Cotrună, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a decis să facă o mică bucurie beneficiarilor din sistem. Astfel, în jur de cinci sute de pachete ajung la beneficiarii din sistemul rezidenţial şi la cei care se află în plasament familial.

Moş Crăciun vine la beneficiarii sistemului de protecţie socială din Gorj mai devreme. Sute de pachete sunt distribuite în judeţ datorită iniţiativei lui Dumitru Cotrună. Acesta nu este doar „autorul moral” al acţiunii, ci şi cel care a făcut rost de resurse materiale pentru cadouri. „Toţi beneficiarii din sistem, fie că vorbim de cel rezidenţial sau de plasamentul familial, primesc cadouri de Crăciun. Iniţiativa şi efortul aparţin domnului director Dumitru Cotrună”, confirmă Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Daruri dulci pentru copii
În cele aproximativ cinci sute de pachete distribuite de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj se regăsesc alimente de bază, dar şi dulciuri. „Pachetele distribuite la beneficiarii care se află în plasament familial conţin: zahăr, ulei, cartofi, ceapă, făină, orez şi plăsuţe cu dulciuri pentru copii. Beneficiarii din sistemul rezidenţial primesc pachete cu cozonaci, biscuiţi, sucuri, fructe”, explică purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.
Dumitru Cotrună este Moş Crăciunul sutelor de copii pentru care sărbătorile vor fi mai frumoase şi mai dulci, date fiind pachetele pe care DGASPC le oferă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here