La Grădiniţa Nr. 28 – Expoziţie pentru sărbătorile primăverii

347

activitate fundatie1Conducerea Grădiniţei cu Program Normal Nr. 28 din municipiul Târgu-Jiu, în colaborare cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Gorj i-au pus la treabă pe preşcolari încă de la începutul aceste săptămâni.

Micuţii şi-au împodobit sala de clasă în spiritul anotimpului primăvara şi au confecţionat mărţişoare după imaginaţia şi talentul fiecăruia, pe care, mai apoi, le-au oferit mămicilor, iar o parte au fost incluse într-o expoziţie de profil. Micii „meşteri” au primit un ajutor activitate fundatie2minim şi din partea părinţilor care i-au îndrumat la răsucirea firelor de mătase pentru a face şnururi, decuparea figurinelor şi asamblarea mărţişoarelor.

De altfel, pe parcursul Zilei Mărţişorului preşcolarii au recitat diverse poezii şi interpretat cântecele despre natură.
Expoziţia cu lucrările copiilor va fi deschisă în incinta grădiniţei până după data de 8 martie, iar, mai apoi, un juriu format din copii şi părinţi vor acorda premii celor mai frumoase mărţişoare.
Rolul acestui eveniment a fost acela de a întări colaborarea cu familiile copiilor, şi cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Gorj, cu care grădiniţa are o bună colaborare, urmărindu-se formarea preşcolarilor cu diverse activităţi şi competenţe de lucru în echipă, de a le dezvolta imaginaţia şi spiritul practic.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here