La Colegiul Tehnic Motru – Şcoală în săli neigienizate

454
colegiul-minier-motru-2Controalele inspectorilor sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au continuat şi săptămâna trecută la mai multe unităţi de învăţământ din judeţ. Potrivit medicului Nicolae Dineaţă, cele mai multe probleme găsite au fost la Colegiul Tehnic Motru.
Uşi fără mânere sau broască, mobilier vechi şi stricat, săli de clasă neigienizate de ani de zile şi multe alte probleme au constatat inspectorii DSP în urma unui control realizat la Colegiul Tehnic Motru. Totuşi, deşi de săptămâna aceasta elevii vor intra la ore, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au hotărât să nu-i amendeze încă pe cei care sunt la conducerea unităţii de învăţământ.

„La Colegiul Tehnic Motru mobilierul este puternic degradat, sălile de clasă nereparate, neigienizate, parchetul deteriorat, uşile fără broască sau mânere, neînlocuite. Au mai solicitat să fie păsuiţi ca să mai rezolve din aceste aspecte. Au câştigat o licitaţie să-şi înlocuiască ferestrele, uşile”, a declarat medicul Dineaţă. Prin urmare, pentru elevii din Motru clopoţelul va suna printre uşile şi mobilierul degradat, în zgomot de bormaşini şi printre muncitorii care se chinuie, în al doisprezecelea ceas să mai îndrepte ce se poate îndrepta.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here