Jurnalista Mihaela Mirea, la a patra apariție editorială! 163 de epigrame proaspete, în ,,Catrene”

777

În incinta Bibliotecii Județene C.Tell din Târgu-Jiu a fost lansată, miercuri după-amiază, cartea jurnalistei Mihaela Mirea, aceasta fiind a patra publicație care îi aparține autoarei. Volumul ,,Catrene” cuprinde 163 de epigrame scrise de Mihaela Mirea în decursul acestui an. Grigore Dobreanu, președintele Cenaclului ,,Hohote” a fost cel care a prezentat cartea în fața publicului prezent la eveniment.

Cartea ,,Catrene” a fost publicată la Editura Măiastra din Târgu-Jiu și conține epigrame haioase despre politicieni, doctori, funcționari publici, dar și despre situații de viață și moravuri. Volumul este completat cu ilustrație, adică cu caricaturi aparținând prof.Grigore Haidău. Cartea lansată, miercuri după-amiaza, a fost bine primită de public, autoarea fiind cunoscută lumii culturale, urmare a celor trei cărți de versuri și fabule scrise în ultimii ani. Mihaela Mirea a lucrat ca și jurnalist la mai multe publicații din Gorj, fiind atrasă de lumea literară și culturală a județului. Una dintre cărțile sale este scrisă în limba italiană.
,,Catrene” trebuia prezentată în cadrul Festivalului Calotescu Neicu care, din păcate, nu s-a mai realizat, din lipsă de fonduri. Mihaela Mirea urmează să își prezinte cartea și în cadrul altor evenimente culturale din județul Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here