Juniorii C, la turneul zonal

428

Juniorii C ai clubului Pandurii s-au calificat la turneul zonal după ce au trecut fără emoții de Universitatea Petroșani cu scorul general de 9-1. După 3-1 la Târgu Jiu, micuții panduri au învins și la Petroșani, scor 6-0. Cioiu (2 goluri), Cojocaru (2), Bogatu şi Dragu au semnat reușitele oltenilor. “Meciul a fost la discreţia noastră, mai ales prima repriză în care am prestat un joc de calitate, iar rezultatul a fost unul pe măsură, 5-0 la pauză. După pauză, jucătorii s-au automulţumit, s-au relaxat, ne-am mai creat ocazii de a marca, dar am mai înscris un singur gol”, a declarat antrenorul grupei de juniori C, Gabriel Răscol.
Turneul zonal va avea loc între 31 mai și 4 iunie, iar locația și adversarii vor fi stabiliți astăzi când e programată tragerea la sorți.
Juniorii D de la Pandurii au ratat calificarea în semifinale după două înfrângeri categorice suferite la turneul zonal de la Pitești. Elevii antrenorilor Cristi Popescu și Florin Popete au pierdut cu Școala de Fotbal “Gică Popescu”, scor 2-4 și cu CSS Craiova, scor 0-3, astfel că ultimul meci, cu SCM Argeșul, programat aseară, nu mai avea nicio însemnătate. (C.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here