Juniorii A de la Pandurii, calificați la Turneul semifinal

533

Pandurii s-a calificat la Turneul semifinal al juniorilor republicani A cu echipa juniorilor născuți în 1995 și 1996 după ce a zdrobit UTA Bătrâna Doamnă cu 6-0.
Tinerii jucători de la Pandurii au făcut parte în play-off dintr-o grupă cu UTA Bătrâna Doamnă, FC Olt și Școala de Fotbal „Gică Popescu” și, cu patru victorii, au reușit să obțină calificarea între primele 8 echipe din țară la acest nivel de vârstă. Interesant este faptul că această calificare s-a obținut și cu mai mulți juniori dintr-o categorie de vârstă inferioară, Pandurii II având în componență mai mulți jucători care au început sezonul la juniorii A. Antrenorul Constantin Andriucă spune că s-a descurcat și cu cei mici, dar la turneul semifinal și-ar dori să aibă la dispoziție toți jucătorii pentru a ataca accederea în turneul final: „Sunt mulţumit de calificare, urmează turneul semifinal şi abia apoi vom putea spune dacă suntem cu adevărat mulţumiţi. Ştiam că vom câştiga cu UTA cu toate că am început meciul cu ratări incredibile, dar la 6-0 nu mai poţi spune nimic. Important e că suntem între primele 8 echipe pe ţară, aşteptăm tragerea la sorţi acum. Se simte că nu-i avem pe Piţian şi Mărgărit, accidentaţi, astăzi am băgat în teren cinci copii de la grupa de 1997. După meciul echipei a doua de mâine (n. red. – astăzi) cu FC Caransebeş sper să-i am pe toţi băieţii la dispoziţie, să-i mai putem odihni puţin înaintea turneului semifinal”, a declarat Andriucă pentru site-ul oficial al Pandurilor. Tot la o calificare la turneul final se gândește și al doilea antrenor al echipei juniorilor A, Sorin Vintilescu: „Suntem în primele 8 pe ţară, dar vrem să ajungem în primele 4. Suntem în grafic, regretăm accidentările lui Piţian şi Mărgărit dar şi fără ei încercăm să ne atingem obiectivele. Ne dorim să prindem vârful de formă săptămâna viitoare şi să mergem în finală”, a declarat fostul atacant al Pandurilor, Sorin Vintilescu.
Partidele turneului semifinal vor avea loc săptămâna viitoare, de miercuri până duminică într-o locaţie ce va fi stabilită după tragerea la sorţi de mâine.

Pandurii Târgu Jiu – UTA Bătrâna Doamnă 6-0
Teren sintetic, Târgu Jiu
Au marcat: Şendroiu (4 goluri), Cocină şi Dănăricu
Pandurii: Novabilschi – Trocan, Vasiliu, Constantin, Floroiu – Ogică, Mâţu – Trifu, Dănăricu, Şendroiu – Cocină. Au mai jucat: Lilea, Tănăsoiu, Dudea, Miroiu, Tudor. Antrenori: Constantin Andriucă şi Sorin Vintilescu
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here