Jucătorul Băsescu este îngrămădit la mantinelă

487

Privirea, hă-hă-itul, vorbele, acţiunile lui Traian Băsescu, tot ce gândeşte şi înfăptuieşte acest vaporean îi pune în evidenţă despotismul, încercarea de sugrumare a românilor, satisfacţia cinică de a-şi simţi şi vedea conaţionalii îngenunchiaţi, fără demnitate. Abuzul de putere, încercarea principiilor dreptului, arbitrarul, punerea vieţii românilor în pericol, violarea suveranităţii, libertăţii şi dreptăţii sunt stări apăsătoare cu care alienatul guvernator ne-a catadicsit în şi prin răutatea lui diabolică, crudă şi funestă.

Ineptul Băsescu nu se mai poate controla şi iese deseori ”pe sticlă”, debitează gogomănii ca un paranoic, ca şi în paginile publicaţiilor ”cotroceniste” pentru a se război şi minţi, ca un derbedeu, împotriva normelor constituţionale, care-l dirijază explicit şi legal ce şi cum să facă atunci când se desfăşoară partidele politice. Asta, în România nu mai surprinde pe nimeni, iar prietenii săi ori ”rudele politice” din UE fie nu cunosc Constituţia ţării noastre (adică o ştiu aşa cum le-o citeşte vaporeanul şi Monica Macovei), fie nu mai pot da îndărăt, după ce s-au folosit de balivernele gargarisite de aceşti ciumeţi şi de alţii ca ei. Într-un târziu, după ce va înţelege că nu mai poate prosti pe nimeni cu povestea despre buget jucătorul BĂSE revine la calul său de bătaie: ameninţarea cu dosare penale şi punând la cale un şantaj de idiot împotriva oamenilor din faţă ai USL. Este arma disperatului pe care a folosit-o cu succes fie deschis, prin încropirea unor dosare pe care mai apoi justiţia le-a infirmat, fie prin şantaj imbecil şi iluzoriu. Acest circar iluzionist înşeală, minte, se împodobeşte cu neadevăruri ca o puşlama ce aduce răul semenilor săi.
Conştient că PDL a intrat într-un con de umbră, de el zămislit, Zeus-BĂSE a tranferat, ca un schizofren, asupra sa întreaga luptă împotriva USL, ca o continuare a referendumului din vara trecută. Explicaţia lui Zeus-LICHELUL e una de lichea impardonabilă, care poate să aibă credibilitate la oamenii naivi: el, lichelul dezgustător şi parşiv, ar fi un băiat de zahăr candel, care nu vrea decât binele tuturor românilor, aşa cum fariseic le-a urat încă din anul 2004 – să trăiască bine – după care tiranul le-a tăiat salariile, pensiile, le-a închis şi chiar demolat şcolile, spitalele, etc., etc… Acest şarlatan merită o flegmă între felinarele lui tulburi!! Poporul român în toţi aceşti ani, din 2004 până azi, suportă despotismul acestui individ lipsit de ruşine. Politicienii, mass-media (desigur nu Roberta Anastase ori Sever Voinescu, nu Andreea Pora şi nici colonelul impostor – Robert Turcescu, ori alţi măsluitori ai adevărului) i-au atras atenţia, l-au tras zdravăn de mânecă, psihopatul LICHELUL n-a văzut şi n-a priceput că ţara sărăceşte zi de zi, că analfabetismul şi suferinţele de tot felul se aciuiază, fără tăgadă, în România. Zeus-BĂSE nu face, singur, parte din casta politicienilor; el, folosind ”succesurile” încântătoarei EBA, se închipuie salvatorul neamului, un ins providenţial, căzut în cap de pe altă planetă, cum n-a mai dibuit lumea. E un fistichiu fără pereche acest filistin. El doreşte o fericită, idilică, edenică şi eternă coabitare cu USL. Dar iată, USL nu percutează, nu doreşte coabitare, zice LICHELUL hă-hă-ind ca un ieşit din minţi. Nătângul vaporean uită să rememoreze cele 7,4 milioane de voturi împotriva lui (faţă de numai un milion pentru) la referendum, ca şi de strigătul mulţimilor netemătoare şi batjocorite: ”ieşi afară javră ordinară”.
Problema cea mai gravă este că, debitează zurliul Băsescu, USL este condusă de politicieni cu diferite cusururi de caracter. Spre exemplu, toţi românii trebuie să creadă gogomănia că V. Ponta este un mitoman, un mincinos şi un anti-european. Pentru guvernatorul BĂSE declaraţiile şi acţiunile pe faţă ale premierului sunt total nesocotite de neisprăvitul guguştiuc. Este deja clar că actualul Guvern USL a început să pună în practică programul său, în special prevederile privind salariile şi pensiile, dar şi cele care privesc impulsionarea economiei ori osmozarea conexiunilor cu ţările UE ca şi cu cele de pe întreg mapamondul. Guvernatorul despot nu vrea să vadă şi să respecte aceste indubitabile reuşite neîntâlnite pe vremea obedientului BULĂ-Boc, ori a parfumatului şi caraghiosului cremuit MRU.
Privitor la disputa referitoare la numirea viitorului prim-ministru, Zeus-LICHELUL s-a trezit înghesuit la mantinelă de votul românilor ca şi de diriguitorii UE. În imbecilele lui ameninţări fanfaronul n-a îngăimat ”cu subiect şi predicat” că nu va respecta rezultatul alegerilor parlamentare. Dar cum să-l numească el prim-ministru pe V.Ponta, care l-a jignit prin organizarea referendumului de demitere?! E şi el om, nu doar preşedinte-despot, are suflet hain, are şi el sensibilitate dar echivalentă cu cea a şarpelui cu clopoţei! Tiranul rămâne tot tiran: orgolios şi vanitos din cale-afară!!! Dacă vaporeanul nesocotit l-ar fi citit pe V.Branişte ar fi băgat, probabil, la scăfârlie că: ”Tirania şi brutalitatea totdeauna au purtat în sân germenele pieirii proprii”. Neica BĂSE este sigur, un ignorant, n-a citit în viaţa lui nimic, cu atât mai mult a evitat scrierile lui N.Bălcescu, D.Bolintineanu, V.Branişte, G. Bariţiu. Traian Băsescu va rămâne în istoria românilor, ca un incult-bişniţar, cu diplomă, fără îndoială. Atunci când nu-i ies gândurile şi acţiunile murdare LICHELUL apelează la mârşavele lui rezerve. Acum a abandonat şi ameninţarea că ar putea numi prim-ministru pe altcineva din USL. A revenit găgăuţă la arma sa, răsverificată, aceea a dosarelor penale, apelând la găselniţele M.Macovei, Codruţa Koveşi, D.Morar, Augustin Zăgrean şi la alte obiele. ”Întemeindu-se” pe serviciile unor mameluci, Băsescu debitează, foarte ”constituţional”, că nu va numi vreun ministru (cu atât mai mult, prim ministru) o persoană cu dosar penal.
Şi ce este rău în asta!, veţi spune, aşa se şi cuvine: oamenii ce ocupă astfel de fotolii trebuie să fie curaţi, cinstiţi şi incoruptibili. Numai că guvernatorul Zeus omite, cu viclenie, să explice ”cum devine cazul” cu dosarul penal. Mai întâi: Aspazia Cojocaru a uitat să-i clarifice că un om este vinovat abia după ce se pronunţă cea mai înaltă instanţă a Justiţiei – eventual Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), aceea care a infirmat numeroase decizii ale unor judecători români, confirmând că opinia cetăţenilor României despre imperfecţiunile Justiţiei noastre nu sunt simple percepţii greşite. Adaptat scopurilor sale despotice, Tr.Băsescu ameninţă că va fabrica dosare penale – nu el personal, cu siguranţă, ci interpuşii lui din PDL şi ”servicii”, măsluitori, mincinoşi şi vuvuzele sunt destui (Monica Macovei, A. Zăgrean, D.Morar, C.Preda, Funeriu mănâncă pită albă pentru astfel de necuviinţe). Asta înseamnă că este de ajuns un singur denunţ penal mincinos din cap în coadă, care să devină, pe parcursul cercetării, dosarul penal de care jucătorul despot – Traian Băsescu – şi funesta lui camarilă, să se folosească pentru a compromite oamenii de bine.
Gândurile şi îndeletnicirile ciufutului jucător aduc tristeţe, rău şi minciună pentru că îşi au sediul în tărtăcuţa unui despot. Ajutat de o clică de impostori second hand, vaporeanul LICHEL poate ticlui astfel de dosare mârşave oricărui cetăţean al României. Javra este un inventator frivol şi iresponsabil. Nu este pentru nimeni un secret că acest psihic bolnav se foloseşte de PDL-iştii obedienţi şi de supuşii din ”servicii” pentru a afla cine a votat la referendum împotriva trogloditului tiran, cine a votat la alegerile locale împotriva PDL, cine i-a dus second hand în parlament pe V.Blaga, M.R.U, M.Neamţu, A.Papahagii, Nuţa din Pleşcoi, R.Anastase şi toată şleahta de jigodii lătrătoare. Pe aceşti măsluitori de dosare penale îi interesează cine se prounţă deschis pentru USL şi cine are părere proastă despre despotul Zeus şi coteria care îi cântă în strună. Băsescu şi cotroceniştii din clica lui pot deschide dosare penale oricărui dintre cei 7,4 milioane de români care au votat împotriva lui, care nu-l laudă, cu gura până la urechi, ori nu sunt prietenii PDL-ului intrat în putrefacţie. Este evident, totuşi, că bădărănia, grobianismul, despotismul, ticăloşia sunt în genunchi la mantinelă, iar cine sapă groapa altuia cade primul în ea – paremiologic vorbind.
Prof. univ.dr.Grigore Drondoe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here