Jianu ar vrea viceprimar. Morega: „Nu putem colabora”

2026

Liberalii au pierdut alegerile la Motru, primarul Gigel Jianu fiind învins de social-democratul Cosmin Morega la o diferență de vreo 500 de voturi. Jianu va rămâne consilier municipal și spune că a declanșat deja negocieri pentru a constitui „o majoritate constructivă” în Consiliul Local Motru.
„Nu am niciun regret, a fost un mandat de sacrificiu. Am stopat declinul și am început dezvoltarea orașului. Motru are nevoie de investiții majore. Timp de patru ani, domnul Morega s-a opus din poziția de viceprimar și de consilier local la toate inițiativele mele pentru a aduce investitori, pentru a dezvolta orașul. Am foarte multe lucruri și proiecte începute și voi rămâne în consiliul local. Îi voi arăta domnului Morega că se poate face administrație, politică, și în folosul cetățeanului, nu numai împotrivă, chiar și din altă poziție”, a declarat Jianu, care speră să obțină, prin negocieri politice, postul de viceprimar.
„Orice este posibil. Am declanșat negocieri pentru a constitui o majoritate în consiliul local. Pe lângă PSD și PNL, în Consiliul Local Motru au mai intrat USR, PMP și un consilier ALDE. Vom face o majoritate constructivă, de data aceasta, în slujba cetățeanului”, a adăugat Jianu.
Noul primar nici nu vrea să audă de o colaborare cu Gigel Jianu. „Nu pot colabora cu Gigel Jianu cât timp patru ani de zile nu a demonstrat și nu a realizat nimic. Am câștigat opt mandate de consilieri locali din 19. Îmi doresc să fac o majoritate cu toate celelalte partide”, a anunțat Morega.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here