Jandarmii gorjeni susţin Campania Naţională “Stop Violenţa!”

386

afisLa Şcoala Generală Voievod Litovoi din Municipiul Târgu-Jiu, mâine între orele 10.00 – 17.00 se va desfăşura Campionatul Naţional de Unifight – Seniori, care va avea loc în sala de sport a Şcolii Generale Voievod Litovoi din Tg Jiu şi la care vor participa sportivi din toată ţara.

Campania Naţională ,,Stop Violenţa !” sub deviza –„Măsoară-ţi puterile într-un cadru organizat, cu un partener pe măsură” este susţinută de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, împreună cu Consiliul Judeţean Gorj, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Clubul Sportiv Dragon Târgu-Jiu.

Această campanie este iniţiată şi susţinută la nivel naţional împotriva violenţei stradale, şi se adresează tinerilor pentru a se implica mai mult în activităţile sportive, prin participarea la competiţii sportive desfăşurate în mod organizat.

În cadrul Campionatului de Unifight – Seniori, organizat la Târgu-Jiu, se vor distribui pliante cu un conţinut informativ-educativ, în scopul prevenirii faptelor antisociale comise cu violenţă, vor fi purtate discuţii cu tinerii şi transmise sfaturi cu caracter antivictimal.

„Este o campanie care are continuitate, Inspectoratul de jandarmi din Gorj desfăşurând astfel de activităţi de prevenire a violenţei în apropierea instituţiilor de învăţământ cu ocazia competiţiilor sportive”, a precizat Florin Popescu, comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj. Organizarea în Municipiul Târgu-Jiu a Campionatului Naţional de Unifight, nu este întâmplătoare şi se datorează faptului că în decursul timpului sportivi gorjeni, printre care se află şi luptători jandarmi au obţinut rezultate meritorii la nivel naţional şi internaţional.

Conform comandantului Florin Popescu „sportivii gorjeni sunt pregătiţi de jandarmul Gabriel Voicu, instructorul sportiv al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, fost campion naţional la Unifight şi antrenor în cadrul Clubului Sportiv Dragon Târgu-Jiu”.

Cristina Răscol

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here