Își dorește să devină jandarm: ”Am recrutat cea mai tânără jandarmeriță din Gorj!”

1373

Jandarmii din Gorj au o misiune specială. Ei au luat sub aripa lor, o fată de 15 ani care vrea să ajungă jandarm atunci când va fi mare. Povestea a fost transmisă de către IJJ Gorj, la sfârșitul săptămânii trecute, începând chiar cu istorisirea fetei:
”Mă numesc T.M.A.M. și am 14 ani…vreau să vă spun că îmi place foarte mult Jandarmeria și vreau să mă fac și eu jandarm, mi-ați face o enormă bucurie dacă veți asista la ziua mea de naștere, are loc pe 26 august 2022, în comuna Bălănești, județul Gorj, la ora 11:30-12:00. Vă aștept cu drag și sper să veniți”, a fost mesajul fetiței.
Bineînțeles, jandarmii au mers la ziua ei: ”Un astfel de mesaj am primit prin intermediul rețelei de socializare și pentru ca ea să aibă amintiri frumoase ne-am pregătit pentru o întâlnire emoționantă, cu tort, cu flori, cu diplomă și legitimație de jandarm junior și alte materiale.
Astfel că am recrutat cea mai tânără jandarmeriță din Gorj, a împlinit 15 ani și este jovială, directă, iar noi, în cadrul întâlnirii, am cunoscut o copilă fericită, optimistă care știe ce își dorește în viață.
Și pentru că a devenit o jandarmeriță junior, va fi sub atenta îndrumare a noastră și am invitat-o și la alte activități pe care le vom organiza la nivelul unității.
Jandarmii gorjeni și IPA – Regiunea 2 Gorj îţi mulțumesc că ne-ai făcut o zi MAI frumoasă și îți doresc un viitor frumos ca sufletul tău de copil!”, au mai transmis jandarmii gorjeni.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here