Iriza, Popeangă și Morega, la Mișcarea Populară Gorj

709

Mișcarea Populară Gorj are începând de joi doi parlamentari, după ce respectivii au avut o discuție directă, la București, cu președintele partidului, Traian Băsescu.

vasile popeanga insNoile achiziții ale Mișcării Populare sunt astfel Scarlat Iriza și Vasile Popeangă, cei doi deputați dându-și mâna în acest partid, alături de fostul parlamentar, Dan Morega, președinte al Institutului de Analiză, Investigații și Politici Publice, în construirea organizației conduse de către Nicu Davițoiu.
morega insMorega ar fi făcut pasul spre MP la cererea gorjenilor care, fie prin mesaje în mass-media, fie pe rețelele de socializare i-au solicitat să candideze pentru anumite funcții publice.
Mișcarea Populară Gorj crește astfel substanțial în valoare, cei trei aducând alături de ei oameni importanți în partid.
A.STOICA

3 COMENTARII

  1. In anul de gratie 2016, un partid ce se vrea modernist , recruteaza unul personaj care reprezinta tiparul incompetentei si imposturii in societate! Absolvent de 7 clase, cu toate studiile facute la seral pe in vremea ’65-’75, noi cei care suntem contemporanii lui stim cine absolvea ” facultatea muncitoreasca” si ce competente aveau! Prezenta la sedintele de partid! Si trecut in c.v. titlul de erou al muncii socialiste! Suntem irecuperabili! Omul e liberal, a fost mereu in suflet! Avea un tricou pe sub camasa pe care scria jos comunismul! Una dintre primele 5 cele mai mari hahalere produse de judetul Gorj in ultimii 60 de ani! Cu sanse mari la o medalie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here