Irina, înainte de prima operaţie din Germania: ,,Îmi pun toate speranţele în medicii acestei clinici şi le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat”

735

Campania de ajutorare a Irinei Tivig, tânăra de 28 de ani din Târgu-Jiu, care suferă de Lupus eritematos a dat roade. Deja jumătate din banii necesari pentru cele trei operaţii care urmează să se efectueze la o clinică din Germania s-au strâns, şansele Irinei la viaţă majorându-se astfel substanţial. Oamenii de bine şi sufletişti din judeţul Gorj au înţeles drama tinerei, care în ultimii 7 ani a stat numai prin spitale, şi au făcut donaţii pentru Irina, aceasta reuşind astfel să adune 13.000 de euro din 25.000 ceruţi de clinica de specialitate din Germania. Prima operaţie este astfel plătită, achitându-se avansul şi pentru următoarele două intervenţii chirurgicale.

Irina mai are nevoie de 12.000 de euro pentru ca operaţiile din Germania să o ajute să scape de Lupusul care i-a distrus sănătatea. Deja 13.000 de euro au fost băgaţi în contul clinicii unde Irina va face, în perioada imediat următoare, un prim transplant cu celule stem. În aceşti bani au fost incluse analizele, verificările, colectarea de celule şi implantarea lor dar şi supravegherile medicale ulterioare. De asemenea, din aceşti bani s-au plătit avansurile la următoarele două intervenţii, care vor avea loc în acelaşi spital. Irina este optimistă că totul va fi bine iar după aceste intervenţii Lupusul va dispărea, putând apoi fi supusă unui transplant de rinichi, absolut necesar. ,,Am suferit nişte complicaţii medicale în ultimul timp, motiv pentru care programarea mea la clinica din Germania pentru prima intervenţie cu celule stem a fost puţin amânată. Îmi pun însă toate speranţele în medicii specialişti ai acestei clinici, singura din Europa care se ocupă de Lupus şi care a şi avut rezultate cu pacienţii pe care i-a operat. Voi pleca în scurt timp spre Germania, după ce îmi voi face o nouă programare, atât la clinică cât şi în alt loc unde trebuie să mi se facă dializa absolut necesară. Voi plăti dializarea, deşi la noi în ţară aceasta este decontată. Oricum, privesc astfel spre viitor şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care, prin donaţiile lor, mi-au crescut speranţa şi şansa la o viaţă normală”, a declarat Irina Tivig. Vă reamintim că boala Irinei a debutat în anul 2007, când fata avea 21 de ani. Nimic din trecutul său nu avea să prevestească cumplita suferinţă de care urma să aibă parte, perioada copilăriei şi adolescenţei fiind una normală, fără mari probleme de sănătate, bântuită doar de banalele răceli cu care se confruntă toată lumea. Cei care vor să o ajute pe Irina, cu orice sumă, o pot dona în următoarele conturi RO37BACX0000000401397000, în lei, sau RO10BACX0000000401397001, în euro, conturi deschise la UniCredit Ţiriac Bank, titular de cont Tivig Irina Ana.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here