IPJ Gorj a dispus verificări în cazul lemnului încărcat cu portbagajul la Baia de Fier!

2916

Cazul relatat cotidianului Gorjeanul de un turist aflat, în cursul săptămânii trecute, la Baia de Fier, cetățeanul fiind uimit de gestul a doi indivizi, care au tăiat cu drujba niște arbori căzuți pe marginea drumului și i-au urcat în portbagajul unei Dacii, a ajuns în atenția Inspectoratului Județean de Poliție(IPJ) Gorj. Reprezentanții IPJ Gorj au comunicat, vineri, publicației că, în cauză se fac cercetări astfel: ,,conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri în consecință”.
Reamintim că, în numărul trecut al ziarului s-a relatat un caz prezentat de un cititor publicației, cetățeanul sesizând că în timp ce se afla la Peștera Muierii, alături de mai mulți turiști, a văzut pe marginea drumului doi indivizi, care au coborât dintr-o mașină Dacia, și cu o drujbă au tăiat din arborii căzuți pe marginea drumului trei bucăți de lemn.
Astfel bucățile curățate au fost puse în portbagaj, iar respectivii au părăsit zona. Martorul s-a arătat revoltat considerând că în cauză s-a comis o infracțiune de furt ziua în amiaza mare și a cerut sprijin cotidianului Gorjeanul. Ziarul a cerut la rândul său ajutor poliției, sesizând public incidentul în care poliția face acum verificări.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here