Ion Mischie(PSD), primar de Telești cu 62%! ALDE doar 22%, PNL 10%, PMP 3%

651

Ion Mischie de la PSD este noul primar al comunei Telești, în urma scrutinului de astăzi. Acesta a obținut 956 de voturi, adică 62%, în timp ce Cristian Mischie de la ALDE a luat 22% și doar 370 de voturi. PNL a reputat un scor extrem de slab, de  puțin peste 10%, adică 156 de voturi,  în timp PMP a obținut un scor dezastruos de doar 3%, adică 50 de voturi.

Romulus Bîldea, fostul primar de Telești, susține că cetățenii comunei au vrut continuitate și nu schimbare, acesta așteptându-se ca PSD să ia sub 60% din voturi, adică vreo 850  nu 956 cât a obținut Mischie, fostul său viceprimar. Calculele s-au schimbat urmare a prezenței masive la vot în localitate.

2 COMENTARII

  1. Se vede ca la tara prostimea si tigani predomină mai ales la Buduhala ,sa te fure atîția ani si tu sa mergi si sa votezi ca un bou acelasi hot.Va meritati soarta ,începînd de azi nu veti mai avea apa pentru o săptămână pentru ca asa vrea alesul vostru Minel .Va felicit domnilor ca prostimea este si va fi si veti putea fura linistiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here