Investiţii de anvergură pentru comuna Polovragi

445

Investiţii de actualitate şi continuări pentru cele începute în anii trecuţi. Despre asta este vorba în localitatea Polovragi acolo unde autorităţile locale vor recepţiona în maximum două săptămâni construcţia unei baze de sport multifuncţională, ale cărei lucrări au început din 2008 şi au fost stopate ulterior din lipsa banilor. “În 2008 am avut o licitaţie pentru construcţia unei baze sportive multifuncţionale, dar aceasta nu a fost finalizată datorită lipsei banilor. La sfârşitul anului 2014, am făcut nişte calcule, am văzut că ne-au rămas nişte bani şi am decis finalizarea construcţiei bazei sportive astfel că, estimăm noi, recepţia acesteia se va face în maximum două săptămâni şi o vom putea da în folosinţă”, a declarat Ştefan Făsuescu, primarul localităţii Polovragi.
Edilul comunei Polovragi spune că în curând va începe modernizarea unor drumuri săteşti din localitate, precum şi introducerea reţelei de canalizare după ce proiectul va fi scos din nou la licitaţie, neprezentându-se niciun constructor la prima strigare. Tot pentru acest an, autorităţile locale îşi doresc achiziţionarea unui miniexcavator pentru executarea de lucrări în comună. “Am avut depuse pe PNDL proiecte pentru modernizarea de drumuri săteşti şi introducerea de reţele de canalizare. La aceasta din urmă trebuie să organizăm din nou licitaţia pentru că la prima nu s-a prezentat nici un constructor. În ceea ce priveşte drumurile s-a ţinut licitaţia şi urmează să se înceapă lucrările. Ce mai avem noi în plan pentru 2015 este achiziţionarea unui miniexcavator, pe fonduri europene”, a mai spus primarul Făsuescu.
Amintim faptul că, localitatea Polovragi a fost afectată de inundaţiile produse în vara anului trecut, iar pentru reabilitarea construcţiilor afectate de ape, comunei i-au fost repartizate două miliarde de lei vechi de la Guvern. Această sumă a fost completată cu alte circa opt miliarde de lei vechi din bugetul local pentru refacerea a cinci podeţe.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here