Investiţie, de şapte milioane de euro

464
Locuitorii oraşului Ţicleni vor beneficia, cel mai probabil de anul viitor, de apă mai bună. Asta pentru că, de luna viitoare, încep lucrările la o staţie de epurare, fiind vorba despre o investiţie destul de mare.

Potrivit primarului Ion Ungureanu, oraşul pe care îl administrează are nevoie de o asemenea investiţie. Aceasta se ridică la suma de şapte milioane de euro, fiind vorba atât despre o staţie de epurare la Ţicleni cât şi la Târgu-Cărbuneşti. „Oraşul Ţicleni are mare nevoie de o staţie de epurare. Este o investiţie mare şi banii vin de la Comunitatea Europeană. Ne bucurăm că vom beneficia de aşa ceva”, a declarat Ungureanu.
Bani europeni
Fondurile necesare pentru realizarea acestor lucrări sunt alocate de la Comunitatea Europeană. Începând cu luna viitoare, vor începe lucrările de realizarea a obiectivului.
„Proiectul se referă la realizarea unei staţii de epurare. Am făcut deja cercetări, ştim despre ce este vorba şi la începutul lunii viitoare demarăm lucrările. Deşi termenul este de 12 luni, cred că noi vom termina până la sfârşitul lunii noiembrie pentru ca în decembrie să realizăm doar unele retuşuri”, a declarat Aurel Maruneac, constructor.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here