Învățătoare găsită moartă în casă

569

O femeie de 58 de ani, învățătoare la Școala Gimnazială Lihulești, a fost găsită decedată, ieri, în locuința sa din Berlești. Aceasta era căzută lângă pat. Descoperirea șocantă a fost făcută de fiica sa, care este învățătoare la o altă școală din Berlești. Aceasta a mers la locuința mamei sale, după ce a fost anunțată că a lipsit de la școală.

”O persoană în vârstă de 47 de ani, din Berlești, a sesizat Poliția cu privire la faptul că o femeie de 58 de ani, din aceeași localitate, învățătoare la Școala Gimnazială Lihulești, a fost găsită decedată în locuință. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Nu s-au depistat urme de violență pe corp. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru stabilirea cauzelor decesului”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Angajata Inspectoratului Școlar Gorj a fost găsită întinsă lângă un pat, în una dintre camere. Primele verificări arată că victima s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, de la o sobă cu lemne. Învățătoarea cu o vechime de aproape 30 de ani în învățământ locuia singură. Soțul său a murit în urmă cu șapte ani, după ce a suferit un infarct. ”Fiica sa este învățătoare la o școală din localitate, iar băiatul este plecat la muncă, în Anglia. Au o poveste impresionantă. Soțul doamnei învățătoare a murit în urmă cu șapte ani, după ce a suferit un infarct în ziua nunții fiului său”, a spus un apropiat al femeii de 58 de ani.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here