Internet gratuit pentru orașul Turceni

851

„Vom avea internet gratuit in Turceni! Am reusit sa obtinem finantare pentru crearea de retele de internet wireless de inalta calitate in spatii publice”, a declarat Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni.

Orașul Turceni a obtinut in cadrul apelului de selectie Wifi4EU un voucher in valoare de 15.000 de euro ce vor fi folositi la investitia in echipamente si instalarea punctelor de acces Wi-Fi pentru ca cetatenii si vizitatorii sa aiba acces gratuit la internet wireless de inalta calitate.
Obiectivul inițiativei WiFi4EU este de a oferi cetățenilor și vizitatorilor acces de înaltă calitate la internet, prin intermediul unor puncte de acces Wi-Fi gratuit instalate în spațiile publice, cum ar fi parcuri, piețe, administrații, biblioteci și centre medicale.
Cuponul valoric (voucherul) WiFi4EU este menit să acopere costurile aferente echipamentelor și instalării punctelor de acces Wi-Fi. Echipamentele includ componentele necesare pentru instalarea rețelei WiFi4EU, cum ar fi dispozitivele de alimentare cu energie electrică sau echipamentele de conectare la internet.
Costurile aferente conectivității (abonamentul la internet), precum și costurile de întreținere și operare a echipamentelor timp de cel puțin 3 ani vor fi suportate de Primaria Orasului Turceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here