Inspector nou la Primăria Ciuperceni

517

Primăria comunei Ciuperceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Salarizare buget, finanţe, contabilitate, impozite şi taxe, din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Ciuperceni. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor economice cu specializările “Contabilitate şi informatică de gestiune” sau “Economie generală” sau în domeniul Ştiinţelor Administrative cu specializarea “Administraţie publică”; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim un an.
Proba scrisă a concursului va avea loc pe 2 decembrie, ora 10.00, la sediul administraţiei publice locale, iar interviurile au fost programate pentru ziua de 4 decembrie, la aceeaşi oră. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune până pe data de 22 noiembrie.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here