Insolventa Pandurii plătește câte două ore doi salariați ai CEO și un angajat al Primăriei Târgu-Jiu

826

Daniel Dumitru Drăgoi, contabil la EMC Roșia, apropiat al lui Golea și Condescu, acesta mai fiind încadrat anterior la CS Pandurii, este din martie angajat, pe două ore, prin convenție civilă, la clubul de fotbal aflat în insolvență. Respectivul a fost plătit în aprilie de club cu 1015 lei de clubul de fotbal, o parte, cu siguranță, din drepturile bănești pe luna în care a fost angajat.
Nu este singurul angajat al companiei care beneficiază de două joburi, tot prin convenție civilă, pe două ore, fiind angajat la Pandurii și juristul CEO, Vasile Bobei, un alt apropiat al administratorului special Golea.
Cei doi au reușit să sfideze regulile CE Oltenia impuse înainte de ultimele disponibilizări, prin care salariații companiei nu aveau voie să dețină, în același timp, două joburi. De altfel, la momentul respectiv mulți angajați ai CEO, colaboratori la CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu s-au retras de la club, la solicitarea administrației CEO. Unul fiind chiar Dorin Ioana, care era atunci director economic la Pandurii și șeful Corpului de Control din CEO.

Disponibilizări, săptămâna trecută, la Pandurii
De altfel, doar anumiți angajați din Clubul Pandurii au primit, săptămâna trecută, preavize la locul de muncă. Este vorba despre persoane care nu sunt agreate de Golea și Condescu, în jur de nouă salariați fiind în această situație.
A scăpat însă de disponibilizare Ion Rădoi, administratorul nou și vechi al clubului de fotbal, care este salariat cu normă întreagă la Direcția Publică de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, dar angajat cu două ore la club, pentru 2500 de lei lunar.
De altfel, Rădoi este prezent mai mult la Pandurii, la sediul de pe strada Victoriei, nr.22, decât la locul de muncă de la Direcția de Patrimoniu. Așteptăm să aflăm care este programul de lucru al respectivului colaborator, unde este plătit pentru opt ore zilnic.

1 COMENTARIU

  1. Dar ca tot insolventa Pandurilor, prin Mr. Ciobanu, plateste 4000 catre o contabila care rar ajunge pe la club si care e si patroana restaurantului unde tot insolventa Pandurilor achita mesele jucatorilor la un pret pe meniu mai mare decat cel de la Ana, asta nu spuneti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here